Meer informatie

Zap met je klas is een project van het Brusselse Huis van het Nederlands en BRUZZ. Om de dvd te bestellen, stuur je een mailtje naar info@huisnederlandsbrussel.be.

De dvd is gratis voor alle docenten NT2 die verbonden zijn aan een Brussels CVO, aan CBE Brusseleer of aan de Brusselse VDAB. Je kan een dvd ophalen in je eigen school. Anderen betalen 3 euro (excl. eventuele verzendingskosten).

Je kan ook langskomen in het Huis van het Nederlands: Philippe De Champagnestraat 23, 1000 Brussel (Anneessens).

BRUZZ

Heel het doel van Zap met je klas is natuurlijk dat cursisten thuis de weg vinden naar BRUZZ. Help hen alvast met deze informatie: hoe kan ik thuis naar BRUZZ kijken?

Het Huis van het Nederlands Brussel

Het Huis van het Nederlands Brussel helpt elke volwassen Brusselaar op weg naar een cursus Nederlands op maat. Wie zich graag inschrijft voor Nederlandse les, komt gewoon langs tijdens onze openingsuren. Na een korte test, gaan de consulenten op zoek naar een geschikte cursus.

Daarnaast kunnen ook bedrijven en organisaties terecht bij het Huis van het Nederlands voor advies over Nederlands voor hun personeel of met hun klanten en publiek.

En naast Zap met je klas, heeft het Huis van het Nederlands nog tal van andere projecten ontwikkeld, specifiek voor docenten NT2. Een volledig overzicht vind je op onze website.

Meer info: www.huisnederlandsbrussel.be, 02 501 66 60, info@huisnederlandsbrussel.be.